2021-04-08

Віртуальна data-room вторинної геологічної інформації доступна онлайн

Держгеонадра ініціювали створення віртуальної data-room для родовищ і ділянок надр, які підготовлені до виставлення на е-аукціони та містяться в Інвестиційному атласі надрокористувача. База даних доступна на офіційному веб-сайті ДНВП «Геоінформ України». Про це повідомляється на сайті Держгеонадр. 

Data-room, станом на сьогодні, містить геологічну інформацію про 19 родовищ та ділянок надр з покладами критичних і стратегічних корисних копалин, а саме: літію, титану, нікелю, кобальту, хрому, берилію, танталу, ніобію, цирконію, скандію, молібдену, золота, графіту, а також нафти й газу. Це відскановані й опубліковані 47 геологічних звітів, що містяться в 266 книгах, з них тексти та текстові додатки – 171 книга (47 025 сторінок), графічні додатки – 95 папок (2 269 графічних додатків). База даних буде доповнена інформацією про інші ділянки.

Щоб ознайомитися зі звітами, які мають гриф «для службового користування» (ДСК) надрокористувачу потрібно направити запит на адресу Служби та заповнену й підписану надрокористувачем Угоду про конфіденційність. Шифр звіту та інструкція з доступу до інформації опубліковані в data-room.