2018-07-26

Укргазвидобування провело круглий стіл з представниками ринку трубної продукції

АТ «Укргазвидобування» зібрало міжнародних та вітчизняних виробників та постачальників трубної продукції для обговорення обсягів закупівель, умов постачання та оплати.

У рамках виконання програми «20/20» зі збільшення видобутку власного газу та забезпечення енергетичної незалежності України Товариство запланувало збільшення обсягів буріння та видобутку газу. Для забезпечення виробничих процесів є потреба у закупівлі обсадних, бурильних та насосно-компресорних труб.

Михайло Падучак, Начальник Департаменту буріння АТ «Укргазвидобування» презентував планові обсяги буріння Товариства на 2018-2019 рр., нові проекти 2019 року та потребу в трубній продукції на 2019 р. Також обговорили обсяги продукції, закупівлі за яким вже анонсовані у 2018 р та вимоги до якості продукції та кваліфікаційні критерії до постачальників.  

З презентацією М. Падучака можна ознайомитися за посиланням.

Фелікс Черни, Директор з матеріально - технічного постачання та забезпечення АТ «Укргазвидобування» в свою чергу розповів про особливості процесу закупівель та умови участі у торгах.

З презентацією Ф. Черни можна ознайомитися за посиланням.

На круглому столі були присутні представники «Групи Нафтогаз» та АТ «Укргазвидобування»: Орест Логунов, Директор з закупівель «Групи Нафтогаз», Олег Прохоренко, Голова Правління АТ «Укргазвидобування», Фелікс Черни, Директор з матеріально - технічного постачання та забезпечення АТ «Укргазвидобування», Михайло Падучак, Начальник Департаменту буріння АТ «Укргазвидобування».

Учасникам зустрічі пропонуємо заповнити анкету, яку можна отримати за посиланням, та направити на електронну адресу [email protected] (Олександр Копил, категорійний менеджер департаменту матеріально-технічного постачання та закупівель).