2020-11-20

УкрГазВидобування перезапустило тендер на замовлення 3D-сейсміки Південно-Кобзівської площі

19 листопада на порталі ProZorro з'явилося повідомлення, що УкрГазВидобування повторно оголосило тендер на замовлення 3D-сейсморозвідувальних досліджень на Західній ділянці Південно-Кобзівської площі у Харківській області. Вартість послуги - 151 млн грн (з ПДВ). Попередній тендер від 24 вересня 2020 року було скасовано через те що замовник вимагав сертифікат про проходження метрологічної атестації трасошукача C.A.T.3 та котролера TSC, які насправді не є засобом високоточної вимірювальної техніки та не підлягають повірці, хоча і входять до комплекту топо-геодезичного обладнання. У попередньому тендері брало участь три компанії - «Ентерпрайз ЛТД», «Вікоіл ЛТД» та «Сервіс Ойл». 

Основною метою послуги є вивчення геологічної будови Західної ділянки Південно-Кобзівської площі сейсморозвідкою 3D МВХ МСГТ з метою подальшого виявлення нафтогазоперспективних об’єктів у відкладах нижньої пермі, верхнього та середнього карбону у загальному інтервалі глибин 1700-5500 м. Обсяг ділянки геологічного інтересу становить 125,5кв км, технологічна площа (площа розміщення 14 658 пунктів збудження) проведення сейсморозвідувальних робіт складає 296 кв км, загальна площа робіт (площа розміщення пунктів збудження та пунктів приймання) - 368 кв км. 

Звернутися за роз’ясненням можна до 10 грудня цього року. Кінцевий строк подання пропозиції – 20 грудня. Термін надання послуг, що закуповуються - 1 серпня 2022 року.