2019-09-12

УкрДГРІ взяв участь у профспілковій спартакіаді

Профспілка працівників Українського державного геологорозвідувального інституту організувала  участь команди УкрДГРІ у Всеукраїнській профспілковій спартакіаді працівників геології, геодезії та картографії України. Змагання проходили з 3 по 5 вересня 2019 року на базі Олімпійського навчально-спортивного центру «Чернігів».

Спортивна команда УкрДГРІ цього року взяла участь у змаганнях з легкої атлетики, настільного тенісу та шахів. Наполегливість, волю та спортивний азарт під час змагань продемонструвала команда УкрДГРІ з легкої атлетики у складі Миколи та Аліни Шалдибіних,Іллі Карленка та Олени Денисенко. Гарний результат мала команда УкрДГРІ з настільного тенісу, де отримала перемогу та впевнено посіла друге місце з серед жінок Лариса Зикова, а серед чоловіків на четверте місце вийшов Олександр Хилюк.  Гарним підсумком змагань стало отримане Олексієм Зур'яном третє місце в турнірі з шахів.

За підсумками змагань Український державний геологорозвідувальний інститут отримав дві медалі та дипломи за друге та третє місце з настільного тенісу та шахів та кубок за друге командне місце з тенісу.