2017-09-13

УкрДГРІ відвідала делегація Китайської Народної Республіки

11 вересня 2017 р. УкрДГРІ відвідала делегація Китайської Народної Республіки у складі президента компанії TJ Best Tech Energy Technology, Ltd. г-н Хайі Ванга та голови Ради директорів підприємства Tianjin Mingxi Science & Technology Co., Ltd Ліна Хенсі.

Директор УкрДГРІ Сергій Гошовський, завідувач відділом інноваційних технологій Олексій Зур’ян та завідувач відділом методики геологічного картування і картографування Олексій Ліхошерстов ознайомили гостей із розробками УкрДГРІ щодо використання відновлюваних джерел енергії.

С. Гошовський розповів гостям, що УкрДГРІ має багато патентів як на винаходи з відновлюваної енергетики, так і перфораційні системи, кумулятивні заряди та інші вибухові пристрої. «Наш Інститут зацікавлений у співпраці з колегами з КНР на основі партнерських відносин як у сфері науки, так і бізнесу. Ми завжди відкриті для наших східних партнерів, якщо це сприяє розвитку і наших підприємств, і наших країн у цілому», – відзначив Гошовський.

Пан Хайі Ванг розповів про своє підприємство, продукцію й виробничі потужності. В ході обговорення можливих наукових і комерційних інтересів, учасниками зустрічі були запропоновані і конкретні напрямки співпраці між підприємствами.

Також делегація КНР ознайомилася з експонатами мінералогічного музею УкрДГРІ.