2020-01-14

УкрДГРІ в черговий раз офіційно підтвердив свій статус наукової установи

У грудні 2019 року Український державний геологорозвідувальний інститут (УкрДГРІ) отримав Свідоцтво про державну атестацію наукової установи. 

Цим документом підтверджується, що УкрДГРІ за результатами державної атестації, проведеної 29 листопада 2019 р., пройшов державну атестацію з атестаційною оцінкою 2.59/3.00.

УкрДГРІ віднесено до ІІ класифікаційної групи за напрямом природничих наук. Термін дії свідоцтва – до 10 грудня 2022 року.

Зведена таблиця результатів державної атестації наукових установ згідно з висновками про результат державної атестації наукової установи за результатами засідання експертної комісії з проведення державної атестації наукових установ 28 листопада 2019 року – за посиланням

Державна атестація наукових установ проводиться відповідно до Закону України «Про наукову і науково-технічну діяльність», Порядку проведення державної атестації наукових установ, затвердженого постановою Кабінету Міністрів України від 19 липня 2017 р. № 540, наказу Міністерства освіти і науки України від 17.09.2018 № 1008 «Деякі питання державної атестації наукових установ». Згідно з пунктом 5 Порядку державна атестація наукових установ проводиться експертними групами та експертною комісією з проведення державної атестації наукових установ відповідно до методики оцінювання ефективності наукової, науково-технічної та інноваційної діяльності наукових установ, затвердженої Наказом.