2008-01-22

Україна. Завтра відбудеться засідання Кабінету Міністрів України

23 січня відбудеться засідання Кабінету Міністрів України. На порядку денному серед іншого будуть розглянуті проекти розпоряджень Кабінету Міністрів України:

• Про затвердження проекту розкриття і підготовки пластів Кам’янської світи (коригування). Доповідач – міністр вугільної промисловості Віктор Полтавець;
• Про внесення змін до розпорядження Кабінету Міністрів України від 19 листопада 2007 р. № 999 (щодо врегулювання питань, пов’язаних з виділенням додаткових коштів для проведення робіт з ліквідації наслідків аварії, що сталася на орендному підприємстві „Шахта імені О. Ф. Засядька”). Доповідач – міністр економіки Богдан Данилишин;
• Про внесення зміни до розпорядження Кабінету Міністрів України від 23 травня 2007 р. № 344 (щодо уповноваження Міністра охорони навколишнього природного середовища Філіпчука Г. Г. підписати Меморандум між Урядом України та Урядом Японії про співпрацю з упровадження Рамкової конвенції ООН про зміну клімату та Кіотського протоколу до неї). Доповідач – міністр охорони навколишнього природного середовища Георгій Філіпчук.

Місце проведення: Будинок Уряду (вул. Грушевського, 12/2, 1-й та 3-й під’їзди, зала засідань Кабінету Міністрів, 7 поверх), початок – 10.00. Акредитація за тел.: 256-75-81, 256-75-82.

Продуктивний горизонт