2009-03-26

Україна. Завтра відбудеться акція протесту галузевої профспілки геологів

З метою вирішення проблем фінансування геологічної галузі й ліквідації заборгованості з виплати заробітних плат та на підставі ст.39 Конституції України президія ЦК профспілки працівників геології, геодезії та картографії України прийняла рішення про пікетування Міністерства охорони навколишнього природного середовища України.

Акція протесту відбудеться 27 березня 2009 року з 10 год. за адресою: вул. Урицького, 35.

Термін закінчення акції – не визначено.

В акції візьме участь орієнтовно 150 осіб (з числа співробітників ДП «Західукргеологія» та ДП «Кримгеологія» НАК «Надра України», Донецьк ДРГП, КП «Кіровгеологія», ПДРГП «Північгеологія» та ін.).

Організатором даного заходу є Центральний комітет профспілки працівників геології, геодезії та картографії України.

Нагадаємо, що галузева профспілка геологів уже попереджала про намір провести акцію протесту. Спершу планувалося пікетування Мінприроди та НАК «Надра України», заплановане на 27 лютого поточного року. Утім, через запевнення від керівництва Мінприроди та НАКу щодо розв`язання фінансових проблем геологічної галузі до початку березня цього року ЦК профспілки за згодою профспілкових організацій галузі відстрочив проведення акції протесту до 12 березня 2009 року, а відтак – до 27 березня.

В И М О Г И учасників акції протесту 27 березня 2009 року до Міністерства охорони навколишнього природного середовища України

Продуктивний горизонт