2009-02-05

Україна. Результати четвертого відкритого конкурсу із залучення інвесторів

У вівторок 03.02.2009 року о 12.00 відбулося засідання конкурсної комісії НАК «Надра України» щодо розгляду конкурсних пропозицій та визначення переможців конкурсу із залучення інвесторів для проведення геологічного вивчення надр і дослідно-промислової розробки ліцензійної ділянки Городоцького газового родовища, Борзовського нафтогазового родовища Булганацької ліцензійної ділянки, ліцензійної ділянки Булганацького блоку та Ачинської ліцензійної ділянки.

Було подано 4 заявки:

·Ліцензійна ділянка Городоцького газового родовища – БДП «Богородчанинафтогаз» та ТОВ «Капітал Ойл Україна»;
·Борзовське нафтогазове родовище Булганацької ліцензійної ділянки – ТОВ «Автогазкомплект»;
·Ліцензійна ділянка Булганацького блоку – ТОВ «Англо-Укр-Енерджі»;
·Ачинська ліцензійна ділянка – ТОВ «Англо-Укр-Енерджі»

Членами конкурсної комісії було прийнято рішення:

1. Визнати переможцем конкурсу по Борзовському нафтогазовому родовищу Булганацької ліцензійної площі ТОВ «Автогазкомплект» згідно п. 10.2 Положення про порядок проведення, надіславши йому відповідне повідомлення.

2. У зв’язку з ненаданням документів, що підтверджують фінансові можливості претендента та його поручителя, а також гарантійних зобов’язань поручителя (згідно Додатку № 3 до Положення про порядок проведення конкурсів та п. 5 Умов та відомостей про проведення конкурсу), відхилити заявку ТОВ «Англо-Укр-Енерджі» на ліцензійну ділянку Булганацького блоку та Ачинську ліцензійну ділянку. Переможця по цих ділянках не визначати.

3. У зв’язку з ненаданням в десятиденний термін повного пакету документів претендентами БДП «Богородчанинафтогаз» та ТОВ «Капітал Ойл Україна», відхилити заявки таких претендентів на ліцензійну ділянку Городоцького газового родовища (згідно п. 8.7 Положення про порядок проведення конкурсів). Переможця по цій ділянці не визначати.

4. Винести повторно на конкурс ліцензійні ділянки, переможця по яких не було визначено.

НАК «Надра України»