2009-04-13

Україна. Повідомлення про оприлюднення проекту регуляторного акта Проект Закону України «Про внесення змін до Водного кодексу України»

Повідомлення про оприлюднення проекту регуляторного акта Проект Закону України «Про внесення змін до Водного кодексу України»

Розробник – Міністерство охорони навколишнього природного середовища України

Проектом регуляторного акта передбачається врегулювання питання щодо надання документів дозвільного характеру Мінприроди. Проект спрямований на приведення положень водного кодексу України у відповідність до законодавства, та видачі ліцензій на роботи по спорудженню експлуатаційних свердловин на воду.

Проект Закону України «Про внесення змін до Водного кодексу України та аналіз його регуляторного впливу розміщено на офіційному веб–сайті Мінприроди: www.menr.gov.ua.

Строк прийняття пропозицій та зауважень до проекту регуляторного акта становить 1 місяць з дня оприлюднення проекту регуляторного акта та аналізу регуляторного впливу.

Пропозиції та зауваження до проекту регуляторного акта та аналізу його регуляторного впливу просимо надавати:

поштою, за адресою: 03035, м. Київ, вул. Урицького 35;
на офіційний веб–сайті Мінприроди: www.menr.gov.ua.

Пропозиції та зауваження також можна надсилати на адресу Держкомпідприємництва: м. Київ, вул. Арсенальна, 9/11 або на електронну адресу: [email protected].

Міністерство охорони навколишнього природного середовища України