2009-01-16

Україна. Оприлюднено проект постанови Кабміну «Про затвердження Порядку надання спеціальних дозволів на користування надрами» та аналізу регуляторного впливу

Повідомлення про оприлюднення проекту постанови Кабінету Міністрів України «Про затвердження Порядку надання спеціальних дозволів на користування надрами» та аналізу регуляторного впливу.

Проект постанови розроблено відповідно до статті 16 Кодексу України про надра, частина шоста якої передбачає, що спеціальні дозволи на користування надрами надаються, як правило, на конкурсних засадах в порядку, встановленому Кабінетом Міністрів України, та статті 5 Закону України «Про Державний бюджет України на 2009 рік», якою установлено, що у 2009 році продаж спеціальних дозволів на користування надрами здійснюється на аукціонах, крім випадків, визначених Кабінетом Міністрів України. Порядок проведення аукціонів з продажу спеціальних дозволів на користування надрами та порядок їх надання встановлюються Кабінетом Міністрів України.

Назва органу виконавчої влади, що розробляв регуляторний акт:
Міністерство охорони навколишнього природного середовища України.

Назва структурного підрозділу, що розробляв регуляторний акт, адреса та телефони:
Державна геологічна служба: м. Київ, вул. Ежена Потьє, 16, тел. 5361316, 4567155, e-mail: [email protected].

Зазначений проект постанови та аналіз регуляторного впливу оприлюднено на офіційному веб-сайті Мінприроди: www.menr.gov.ua.

Зауваження та пропозиції до зазначеного комплекту документів від фізичних та юридичних осіб, їх об‘єднань приймаються до 15 лютого 2009 року.

Зауваження та пропозиції надсилаються на офіційний веб-сайт www.dgs.kiev.ua, вказану електронну адресу або адресу Державної геологічної служби (м. Київ, вул. Ежена Потьє, 16).

Міністерство охорони навколишнього природного середовища України