2010-02-12

Україна. На порядку денному в Полтавскій ОДА - погодження отримання спецдозволів поза аукціоном

Голова Полтавської обласної ради Олександр Удовіченко підписав розпорядження про скликання двадцять четвертої сесії обласної ради п’ятого скликання. На розгляд сесії серед інших плануються такі питання:

- Про погодження отримання без проведення аукціону спеціальних дозволів дочірньою компанією „Укргазвидобування” Національної акціонерної компанії „Нафтогаз України” на геологічне вивчення, у тому числі дослідно-промислову розробку ділянок родовищ підземних прісних вод в межах нафтогазоконденсатних родовищ, які розташовані на території Полтавської області.

- Про погодження отримання без проведення аукціону спеціального дозволу Дочірньою компанією „Укртрансгаз” Національної акціонерної компанії „Нафтогаз України” на геологічне вивчення, у тому числі дослідно-промислову розробку ділянки родовища підземних прісних вод, яка розташована на території Зіньківського району Полтавської області.

- Про погодження отримання без проведення аукціону спеціального дозволу Дочірньою компанією „Укртрансгаз” Національної акціонерної компанії „Нафтогаз України” на геологічне вивчення, у тому числі дослідно-промислову розробку ділянки родовища підземних прісних вод, яка розташована на території Решетилівського району Полтавської області.

- Про погодження отримання без проведення аукціону спеціального дозволу закритим акціонерним товариством „Пласт” на геологічне вивчення, у тому числі дослідно-промислову розробку ділянки родовища підземних прісних вод, яка розташована на території Шишацького району Полтавської області.

- Про погодження отримання без проведення аукціону спеціальних дозволів Представництвом "Регал Петролеум Корпорейшн Лімітед" на геологічне вивчення, у тому числі дослідно-промислову розробку ділянок родовищ підземних прісних вод в межах Мехедівсько-Голотовщинського та Свиридівського газоконденсатних родовищ, які розташовані на території Лохвицького та Чорнухинського районів Полтавської області.

- Про погодження отримання без проведення аукціону спеціального дозволу відкритим акціонерним товариством "Хорольська механізована пекарня" на промислову розробку ділянки родовища підземних мінеральних лікувально-столових вод, яка розташована на території м.Хорол Хорольського району Полтавської області.

- Про погодження отримання без проведення аукціону спеціального дозволу обласним комунальним виробничим підприємством водопровідно-каналізаційного господарства "Миргородводоканал" на геологічне вивчення, у тому числі дослідно-промислову розробку ділянки родовища підземних прісних питних вод, яка розташована на території м. Миргород Полтавської області.

- Про погодження отримання без проведення аукціону спеціального дозволу товариством з обмеженою відповідальністю "Миргородський сироробний комбінат" на геологічне вивчення, у тому числі дослідно-промислову розробку ділянки родовища підземних прісних вод, яка розташована на території м. Миргород Полтавської області.

- Про переоформлення гірничого відводу державному підприємству “Управління промислових підприємств державної адміністрації залізничного транспорту України” для розробки Редутського родовища гранітів, яке розташоване на території м. Комсомольськ Полтавської області.

- Про погодження отримання без проведення аукціону спеціального дозволу Українським державним геологорозвідувальним інститутом на геологічне вивчення, у тому числі дослідно-промислову розробку нафтогазоносних надр Пишненківської площі, яка розташована на території Зіньківського району Полтавської області.

- Про надання погодження Міністерству охорони навколишнього природного середовища України на продаж спеціального дозволу на геологічне вивчення, у тому числі дослідно-промислову розробку з подальшим видобуванням нафти, газу та конденсату ділянки № 2-Біличівська Південно-Срібнянської зони структур, яка частково розташована на території Чорнухинського району Полтавської області.

- Про надання погодження Міністерству охорони навколишнього природного середовища України на продаж спеціального дозволу на геологічне вивчення, у тому числі дослідно-промислову розробку вуглеводнів Юрківської площі, яка розташована на території Миргородського району Полтавської області.

Полтавська обласна рада