2009-02-10

Україна. На Івано-Франківщині геофізичні дослідження та розробки ведуться безпечно

На засіданні територіального управління Держгірпромнагляду по Івано-Франківській області розглядалось питання обліку, використання та збереження вибухових матеріалів на підприємствах Прикарпаття.

За результатами раніше проведених перевірок інспекторами територіального управління видано ряд приписів та вказано на необхідність неухильного дотримання відповідних нормативно-правових актів з промислової безпеки і охорони праці при веденні вибухонебезпечних робіт у філіях «Західно-української геофізичної  розвідувальної експедиції», «Карпатвибухпром» ДП «НВО Павлоградський хімічний завод», ВАТ «Карпатське управління геофізичних робіт», а також Івано-Франківській експедиції з геофізичних досліджень в свердловинах ДГП «Укргеофізика», ТзОВ «Буропідривник».

Встановлено, що виявлені порушення усунуті, втрат вибухових матеріалів протягом минулого року не було. На засіданні теруправління, на якому звітувалися керівники вказаних підприємств, вирішено в найближчий час розробити заходи по недопущенню весняного підтоплення складів та приміщень, де зберігаються вибухові матеріали.

Держгірпромнагляд України