2021-01-15

Total і Apache Corporation знайшли нафту і газ біля узбережжя Сурінаму

Французька компанія Total і американська Apache Corporation виявили нові запаси нафти і газу біля узбережжя Сурінаму. Про це повідомляє OilCapital. 

«Total і Apache Corporation зробили нове велике відкриття нафти і газу на свердловині Keskesi East-1 в Блоці 58 біля узбережжя Сурінаму», - йдеться релізі. Свердловину було пробурено на глибині води близько 725 метрів і в ній було виявлено в цілому 63 метра чистих покладів вуглеводнів. Це відкриття є четвертим в даному регіоні. Раніше поклади були виявлені на свердловинах Maka Central, Sapakara West і Kwaskwasi.

«Ми раді оголосити про це нове відкриття, яке підтверджує абсолютний успіх цієї першої розвідувальної кампанії і збільшує доведену ресурсну базу», - наводяться в релізі слова старшого віце-президента Total з розвідки Кевіна Маклалана (Kevin McLachlan).

Відзначено, що Total - одна з найбільших нафтогазових компаній у світі зі штатом співробітників близько 100 тис. робітників більше ніж у 130 країнах. Apache Corporation - нафтогазова компанія, заснована в 1954 році, зі штаб-квартирою в Х'юстоні, штат Техас. Діяльність корпорації крім США зосереджена в Аргентині, Австралії, Канаді, Єгипті і Великобританії.