2020-09-09

Тарас Кузьмич відвідав геологорозвідувальну експедицію на Чернігівщині

 Днями голова правління ПрАТ НАК «Надра України» Тарас Кузьмич здійснив робочу поїздку до Ніжинської нафтогазорозвідувальної експедиції «Чернігівнафтогазгеології». Керівник ознайомився із ходом робіт на місці проведення експедиції, провів наради із колективом та обговорив поточні питання, що турбують дочірнє підприємство.

«Тісна комунікація із дочірніми підприємствами — важлива умова забезпечення ефективної роботи Компанії. Нагадаю, що протягом останніх десяти років дочірні підприємства НАК «Надра України» перебували у досить складних фінансових умовах, але спільними зусиллями, завдяки злагодженій співпраці за період мого перебування на посаді загальний обсяг доходів по консолідованій звітності зріс майже на 25%. Впевнений, що це — спільний результат, і ми будемо його покращувати», — каже Тарас Кузьмич.

Голова правління нагадав, що наразі ключовими проблемами дочірніх підприємств є застаріле обладнання, яке не оновлювалось десятиліттями, недостатня завантаженість потужностей підприємств та неоптимізована інфраструктура, яка «з‘їдає» велику частину бюджету. Тому, з метою забезпечення безперебійної роботи «Чернігівнафтогазгеології», обговорили план підготовки підприємства до зимового періоду та ремонту спецтехніки. Крім того, Тарас Кузьмич наголосив, що Компанія запропонує шляхи активізації бізнес-діяльності «Чернігівнафтогазгеології», аби покращити його економічний стан та зберегти робочі місяця.