2020-11-19

Спеціаліст з Eni приєднався до команди "Нафтогазу"

Команду "Нафтогазу" підсилив ще один фахівець світового рівня – Агостіно Маккані в якості головного експерта з пошуку та розвідки вуглеводнів (Chief Explorer). Інформацію про це розміщено на сторінці "Нафтогаз Розвідка та Видобування" у Facebook. 

"За плечима Маккані майже 40-річний досвід в розвідці і видобутку вуглеводнів в Італії, Єгипті, США, Норвегії, Казахстані, Великобританії, Чорногорії. З них 35 років – це робота в підрозділах найбільшої італійської нафтогазової компанії Eni. Зокрема, він керував проєктами з розробки таких великих родовищ як Зохр в Египті та Карачаганак у Казахстані", - повідомляє компанія. 

Зазначається що на посаді головного експерта з пошуку та розвідки вуглеводнів дивізіону «Нафтогаз Розвідка та Видобуток», Агостіно братиме участь в розробці стратегії з розвитку ресурсної бази Нафтогазу та буде задіяний у процесі її впровадження. Також компанія наголошує, що Маккані впроваджуватиме кращі світові практики і бізнес-процеси з пошуку та розвідки вуглеводнів для покращення успішності пошуково-розвідувального буріння.