2020-04-28

Про перенесення терміну проведення Геофоруму-2020

Як повідомили GEOnews.com.ua в секретаріаті "ГЕОФОРУМ-2020", через заходи, пов’язані із епідемією COVID-19, проведення VII Міжнародного геологічного форуму "Актуальні проблеми та перспективи розвитку геології: наука й виробництво (ГЕОФОРУМ-2020)" переноситься на інший термін.

"Шановні колеги! Впродовж багатьох років Український державний геологорозвідувальний інститут збирав фахівців геологічної галузі в місті Одеса на Міжнародний геологічний форум (ГЕОФОРУМ).

Це стало визначною традицією та місцем зустрічі науковців, представників науково-виробничих організацій з різних регіонів України, які переймаються проблемами геологічної галузі.

Оргкомітет Геофоруму щиро дякує всім, хто цей тривалий час підтримував нас.

Інформуємо Вас, що у зв’язку з ситуацією в Україні щодо заходів, пов’язаних із епідемією COVID-19, УКРДГРІ не має можливості провести запланований на 15-20 червня 2020 року VII Міжнародний геологічний форум "Актуальні проблеми та перспективи розвитку геології: наука й виробництво (ГЕОФОРУМ-2020)".

Оргкомітет продовжує приймати тези доповідей на Геофорум-2020 до 1 серпня 2020 року та планує перенесення заходу на кінець 2020 року, про що буде повідомлено окремо.

Всі отримані тези доповідей буде надруковано у збірнику тез та розміщено на сайті УкрДГРІ. Кожен учасник зможе отримати друкований збірник тез.

З повагою та найкращими побажаннями, секретаріат " ГЕОФОРУМ-2020":
Зур'ян Олексій Володимирович,
Колісник Тетяна Єрофіївна,
Ковтун Олександр Васильович."