2021-02-23

Навчання в епоху «людей, що відволікаються»: кейс Academy DTEK

Academy DTEK активно працює над розробкою та впровадженням інноваційних форматів навчання в корпоративній освіті. Один із прикладів - інтерактивний курс «Зі швидкістю світла» з розвитку навичок системного мислення в форматі Enriched Blended Learning (збагачений змішаний формат навчання). Про це повідомляється на сайті компанії ДТЕК

Ключова складова курсу - інтерактивний художній фільм. Його завдання - залучити до процесу навчання, утримати увагу, підтримувати інтригу і давати оцінку дій в форматі гейміфікації.

"У фільмі вам пропонується стати дійовою особою і приймати рішення, від яких залежить доля компанії. У процесі ви можете звертатися за порадами до експертів і використовувати запропоновані підказки. Таким чином, ви отримуєте можливість не тільки дізнатися нову для вас інформацію теоретичного характеру, але відразу перевірити її на практиці", - відзначається на сайті.

Сценарій заснований реальних подіях і дає можливість опрацювати знання по проектному менеджменту, а також ключові компетенції менеджера проєкту. Фільм є сполучною ланкою до теоретичних блоків, практичних завдань, відео-записів, посилань на статті, тестів по темі курсу.

Відповідно до проведених досліджень, люди, які навчалися за допомогою гри, запам'ятовували інформацію на більш тривалий час, на відміну від тих, хто навчався за допомогою звичайного тексту.