2020-11-19

"Нафтогаз" впроваджує інтегровану систему менеджменту за стандартами ISO

Керівна компанія Групи Нафтогаз підтвердила відповідність міжнародним стандартам ISO 45001 (охорона праці), ISO 14001 (екологія), ISO 50001 (енергоменеджмент) та ISO 9001 (управління якістю) за результатами наглядового аудиту. Сертифікацію проводила компанія TÜV SÜD Management Service GmbH, що акредитована DAkkS — національним органом з акредитації Німеччини, повідомляється на сайті компанії. 

Зазначається, що зазначену сертифікацію регулярно проходять й інші компанії Групи. "Нафтогаз" має на меті впровадити єдину інтегровану систему менеджменту на всіх підприємствах до кінця 2023 року. 

"Компанія запровадила та регулярно актуалізує політики в сферах екологічної безпеки, промислової безпеки, управління проєктами та управління ризиками. Відповідно, вдосконалюються і підходи до роботи на виробничих підприємствах. Забезпечуються прозорість та легкість управління активами, зменшуються невиробничі та фінансові витрати, скорочується негативний вплив на довкілля. А головне — створюються безпечні умови праці та знижується рівень виробничого травматизму", - повідомляється на сайті.