2020-11-20

ДТЕК отримав два Еко-Оскари

Одразу дві компанії Групи ДТЕК — ДТЕК Мережі та ДТЕК Нафтогаз — отримали нагороди за системну реалізацію природоохоронних заходів у своїй діяльності. Нагороди отримано під час форуму «ЕКОтрансформація 2020», який вже третій рік поспіль збирає тих, хто впроваджує «зелені» технології та прогресивні екостратегії задля дотримання законодавчих норм у сфері охорони довкілля та раціонального використання ресурсів. Про це повідомляється на сайті ДТЕК

ДТЕК Мережі отримали нагороду за «Збереження біологічного різноманіття на підприємствах компанії». Досвід компанії підтверджує, що збереження біологічного різноманіття можливо не тільки на об’єктах природно-заповідного фонду, але й на урбанізованих територіях.

ДТЕК Нафтогаз, який видобуває природний газ, використовуючи інноваційні технології на кожній ланці виробництва, отримав нагороду за «Інновації та впровадження новітніх технологій». Системні інвестиції у впровадження інновацій дозволяють ДТЕК Нафтогаз не тільки збільшувати видобуток газу і працювати на енергонезалежність України, а й робити це з мінімальним впливом на довкілля.

Зазначається, що збереження біорізноманіття відповідає принципам Глобального договору ООН, яких дотримується Група ДТЕК у галузі охорони довкілля. 

«ECОtransformation-2020» (ЕКОтрансформація) має за мету сприяти формуванню нової системи цінностей, підтримувати лідерів бізнес-спільноти, які попри економічні труднощі продовжують піклуватися про довкілля  та втілювати в життя принципи сталого розвитку.