2019-08-22

CadoganPetroleum обговорив перспективи співпраці з Львівською обласною радою

На зустрічі Гвідо Мікелотті, головний виконавчий директор Cadogan Petroleum, акцентував, що компанія розглядає Львівщину як головний центр своєї діяльності, адже вбачає в регіоні сприятливе середовище для роботи та інвестицій, повідомляє прес-служба Компанії. Минулого місяця компанія подала заявку на отримання спецдозволу на видобування Блажівського нафтового родовища. 

«Ми плануємо продовжувати працювати на Львівщині, зокрема у Старосамбірському, Самбірському і Турківському районах. Наразі компанія підготувала і подала всі необхідні документи в Державну службу геології та надр України та розраховує на підтримку місцевої влади, коли їй надійдуть ці документи від геологічної служби», – пояснив Гвідо Мікелотті.

Голова ЛОР Олександр Ганущин підкреслив, що на Львівщині завжди раді інвесторам: «І особливо тим, які готові інвестувати в розробку українських надр. Львівська обласна рада зазвичай позитивно вирішує питання пов’язані з надрокористуванням».

Нагадаємо, що компанія активно підтримує місцеві громади та регулярно втілює соціально важливі проекти. «Лише за останні 1,5 роки ми взяли участь в багатьох соціальних проектах: співфінансували проект Південний газопровід, здійснювали капітальний ремонт вулиць, будівель, тротуарів. Остання з наших ініціатив – проект з енергоефективності в громадах Старосамбірського району. В межах нього ми замінили старі лампи розжарювання та люмінесцентні лампи в оселях місцевого населення та будівлях соціальної сфери на енергоефективні LED- лампи. Ми залучили три селища з близько 500 домогосподарствами та роздали понад 3000 ламп місцевому населенню», – розповів Андрій Білий, генеральний директор українського офісу CadoganPetroleum.

За 13 років діяльності Cadogan Petroleum інвестувала в Україну близько 4 млрд грн. Майже 10% від цієї суми, близько 380 мільйонів гривень, за останні два роки були вкладені у Львівську область.

Керівництво компанії зазначило, що довготривала мета компанії – стати провідним іноземним інвестором у Львівській області.