2020-09-15

Cadogan Petroleum за перше півріччя 2020р знизила видобуток на 23%

Cadogan Petroleum за перше півріччя 2020р, знизила середньодобовий видобуток на 23% до 230 бне порівняно з 297 бне за перше півріччя 2019р. Про це повідомляється у звіті за відповідний період на Лондонській фондовій біржі.

За повідомленням, дохід компанії від видобутку знизився на 46% в порівнянні з аналогічним періодом 2019р у зв'язку зі зниженням середньої ціни реалізації нафти на 33% та, як зазначалось, зниженням обсягів видобутку на 23%.

Зокрема, загальний дохід знизився на 62% в порівнянні з аналогічним періодом 2019р через відсутність продажу газу. Так як для пом'якшення негативних наслідків від пандемії COVID-19, були впроваджені ініціативи щодо економії витрат. А саме не продавати газ зі сховищ, який придбали в 2019р, в очікуванні відповідних ринкових цін.

Разом з тим, Держгеонадра в березні 2020р відхилила заяву щодо отримання ліцензії на розвідку та видобування вуглеводнів в межах Бітлянської ділянки. В результаті чого, Cadogan звернулась з позовом на оскарження зазначеного рішення в Київський окружний адміністративний суд.

У повідомленні для акціонерів на Лондонській фондовій біржі також відзначили, що грошовий баланс компанії на кінець звітного періоду складає $11.6 млн проти $13,7 млн у 2019р, та запевняють, що цього рівня достатньо для підтримки поточної діяльності компанії.

Крім цього в пресслужбі групи компаній Cadogan Petroleum, повідомляють про отримання ресертифікації ISO 14001, ISO 45001. За результатами щорічного аудиту знову було підтверджено, що система управління та процеси з охорони праці, охорони навколишнього середовища та техніки безпеки в компаніях групи Cadogan повністю відповідають критеріям ISO та міжнародним галузевим стандартам.

Аудит проводила міжнародна сертифікована компанія CertiW, повідомляє пресслужба, та відзначає, що високий рівень HSE стандрартів компаній групи Cadogan в Україні підтверджується і статистичними показниками, а саме понад 1, 1 млн відпрацьованих людино-годин без інцидентів з втратою робочого часу та пройденого кілометражу понад 11, 7 млн км, без жодного ДТП.