2017-10-31

Burisma виступила партнером Міжнародного Паливного Конгресу 2017

Міжнародна енергетична група Burisma виступила партнером Міжнародного Паливного Конгресу 2017, що відбувся 25-28 жовтня в Івано-Франківському національному технічному університеті нафти і газу. Організаторами Конгресу виступили Міністерство освіти і науки України, Інститут нафтогазової інженерії (ІФНТУНГ) та Івано-Франківське відділення професійної спільноти нафтогазових інженерів при ІФНТУНГ.

Партнерами Конгресу виступили найбільші газовидобувні компанії країни – Burisma Group, Weatherford, PK Group та інші. Метою Міжнародного Паливного Конгресу є обмін знаннями та досвідом між фахівцями галузі, молодими вченими і студентами, які могли взяти участь в дискусіях і представити свої наукові розробки.

«Для Burisma важливо формувати і підтримувати науково-технічний потенціал всередині країни. Це саме той базис, що забезпечить розвиток газовидобувної галузі в майбутньому. Але ще важливішим є те, що вже зараз технології кардинально змінюють всі сфери життя – в тому числі і в сфері газовидобутку. Нове покоління повинно вивчити ключові фактори, технології і зрозуміти закони, за якими функціонуватиме газовидобуток наступні 5-10 років. І наше завдання, як виробників газу, полягає в тому, щоб донести їм цю інформацію», – говорить Генеральний Директор Burisma Group Ріхард Білий.

Цього року в Конгресі взяли участь студенти та молоді вчені з 15 країн світу – Польщі, Австрії, Греції, Німеччини, Угорщини, Туреччини, Китаю, Лівану, Сирії, Єгипту, Йорданії, Анголи, Камеруну, Гани, Лівії та ін. Почесними гостями Конгресу стали Президент SPE International Дарсі Спейді і Регіональний директор SPE в країнах Центральної та Східної Європи Жан-Марк Дюма.

SPE (Товариство інженерів нафтогазової промисловості) – міжнародна некомерційна професійна організація технічних фахівців нафтогазової промисловості, основною метою якої є накопичення і поширення знань в області розвідки і видобутку нафти й газу, а також розвиток супутніх технологій. Членами SPE є більше 168 тис. осіб (у тому числі понад 68 тис. студентів) з 144 країн. Найважливішим ресурсом SPE є електронна бібліотека OnePetro, яка налічує понад 165 тисяч технічних статей англійською і 1300 російською мовами.