2019-12-04

Британська Cadogan Petroleum зустрілася з Львівською обласною радою

Керівництво британської нафтогазової компанії Cadogan Petroleum зустрілось з головою Львівської обласної ради Олександром Ганущином. Під час зустрічі обговорили діяльність активів компанії на Львівщині та найближчі плани Cadogan Petroleum у області, повідомила прес-служба Компанії.  

Феді Халуф, головний виконавчий директор Cadogan Petroleum, який обіймає посаду другий тиждень зазначив, що це його перший візит до Львівщини. Голова ЛОР Олександр Ганущин привітав нове керівництво компанії на теренах області.

«Ми цінуємо ефективну співпрацю Cadogan Petroleum та області. Я знаю, що взаємовідносини між сторонами побудовані не як влада і компанія, а насамперед за принципом партнерства. Наша компанія планує розширювати діяльність у Львівській області. Ми готові продовжувати та розвивати ці напрямки діяльності, які були успішно розпочаті керівництвом CadoganPetroleum раніше. Такий розвиток та зростання можливі через дух партнерства із місцевою владою та громадами, де ми працюємо. Ми прагнемо зростання, проте з повагою до громад та навколишнього середовища, де ми працюємо», – зазначив Феді Халуф, головний виконавчий директор Cadogan Petroleum.

Компанія веде свою діяльність у Старосамбірському, Самбірському та Турківському районах Львівської області, з якими підписало Меморандуми про співпрацю та соціально-економічну підтримку.

«Найближчі плани компанії – отримати спецдозвіл на видобування Блажівського нафтового родовища, де Cadogan Petroleum провела повне геологічне вивчення ділянки надр . Наразі документи на розгляді Державної служби геології та надр України. Минулого тижня Держгеонадра схвалила отримання спецдозволу компанії, і ми очікуємо на завершення процедури. На жаль, ми були вимушені призупинити роботи з причини завершення дії спецдозволу, проте готові відновити видобуток одразу після отримання ліцензії на видобування. Зупинка свердловин має негативний вплив на місцеві та державний бюджети у зв’язку із зупиненням нарахувань рентних платежів, тому отримання нового спеціального дозволу без затримок є в інтересах як нашої компанії так і держави», – повідомив Андрій Білий, генеральний директор українського офісу Cadogan Petroleum.

Зазначимо, що Cadogan Petroleum – компанія, яка є на 100% іноземним інвестором у нафтогазовій галузі в Україні. Компанія регулярно співфінансує та реалізовує різноманітні соціальні проекти для громад: проекти з енергозбереження та зменшення викидів, ремонту доріг та об’єктів інфраструктури, газифікації сіл, тощо.