2020-11-20

Botswana Diamonds розпочинає буріння на Thorny River та Marsfontein

Вotswana Diamonds розпочала програму буріння декількох свердловин на ділянках в рамках своїх проектів Thorny River та Marsfontein у Південній Африці, - повідомляє Rough & Polished

Компанія з розвідки алмазів, що котирується на двох біржах, заявила, що буріння почалося на чотирьох цільових ділянках, які в ході нещодавнього докладного вивчення наземних геофізичних даних було визначено перспективними.

Програми наземних геофізичних досліджень і буріння зосереджені на виявленні нових обсягів кімберліту для подальшого розвитку родовища.

«Ці цільові області включають в себе можливе здуття кімберліту площею до 0,25 га і потовщення в системі кімберлітових дайок до 10 м (на відміну від середніх величиною в 1 м), - зазначається у повідомленні компанії. - Найвідоміше здуття в районі проєкту - це ділянка Marsfontein площею 0,4 га». 

Родовище Marsfontein розроблялося компаніями De Beers і SouthernEra. 

Система дайок, яка простягається на 18 км на ділянці Thorny River від родовища Klipspringer на заході через Marsfontein до перевалу Дорнрівье на сході, продемонструвала узгодженість геологічних і економічних показників.