2020-10-05

АНОНС: 7-9 жовтня в м. Запоріжжя відбудеться Міжнародна виставка MiningWorld Ukraine

Виставка MiningWorld Ukraine - єдина в Україні міжнародна спеціалізована виставка новинок в гірничодобувній галузі, всупереч складній ситуації в світі відбудеться! K-MINE є співорганізатором виставки та прийматиме активну участь у формуванні низки ділових заходів. Виставка буде проведена з дотриманням усіх карантинних  вимог. Ми переконані, що виставки в режимі офлайн – це важливо! Жодна онлайн платформа не замінить активну комунікацію, зустрічі віч-на-віч, тематичні засідання фахівців та обмін досвідом.

На виставці будуть представлені: 

  • програмне забезпечення міжнародного рівня;
  • технології пошуку, розвідки, видобутку корисних копалин;
  • кар'єрна спецтехніка і обладнання;
  • бурова, прохідницька, подрібнювально-сортувальна техніка, інструмент та багато іншого.

Програма форуму - за посиланням.

Інтелектуальне програмне забезпечення K-MINE використовується для всіх етапів гірничого виробництва з відкритим та підземним способами видобутку корисних копалин.

Наші технічні фахівці на прикладі реалізованих кейсів будуть ділитися досвідом цифровізації виробництва за допомогою програмного забезпечення K-MINE, що дозволяє суттєво підвищити ефективність виробничих процесів і безпеку ведення гірничих робіт, знизити собівартість видобутку корисних копалин, а також збільшити рентабельність виробництва в цілому.

Чекаємо на зустріч 7-9 жовтня в м. Запоріжжя, ВЦ "Козак Палац", вул. Перемоги 70Б

Детальніше про виставку http://www.miningworld.com.ua/uk-UA/about.aspx

Детальніше про програмне забезпечення k-mine.com