Міжнародний Форум “INNOVATION MARKET”

Міжнародний форум «INNOVATION MARKET»

Дата проведення Початок: 2017-11-21
Кінець: 2017-11-24
Місце проведення Україна, м. Київ, Броварський пр-т., 15
Організатор під патронатом Кабінету Міністрів України та за підтримки Міністерства економічного розвитку і торгівлі, Міністерства екології та природних ресурсів України, Міністерства освіти і науки, Національної академії наук України та CSTEC - Китайського центру о
Опис

Під час форуму  вітчизняні та  іноземні інвестори  представлять  кращі інновації  у всіх сферах економіки України.

Мета форуму – об’єднати  представників влади  та бізнесу  навколо  розвитку інноваційного ринку України.

Учасники - представники університетів, наукових установ і підприємств, винахідники,  автори Startup-проектів й інноваційних технологій - та відвідувачі в конструктивній атмосфері шукатимуть шляхи інтенсифікації інноваційної та інвестиційної діяльності в таких сферах, як енергетика, промисловість, фінанси та інтелектуальна власність, агропромисловий комплекс, екологія, соціальний розвиток.

В заході запланована  участь до 5 тис. відвідувачів - споживачів інновацій та новітніх технологій. Загальна площа заходу понад 10 тис. кв.м. На сьогодні вже зареєстровано понад 70 учасників експозицій, завершується формування пулу спікерів й експертів.

Крім того, в  рамках Форуму  буде представлена Китайсько-Українська наукова виставка технологій та інновацій. Це вперше в Україні під егідою CSTEC на площі 2,2 тис.кв.м. свої напрацювання представлять понад 80 провідних наукових установ та виробничих компаній Китаю. Також відбудуться україно-китайський круглий стіл та Networking для молодих підприємців і Форум  україно-китайського співробітництва.

Серед новацій цьогорічного форуму  - Конкурс "Батл ВНЗ". Команди університетів змагатимуться у вирішенні конкретних реальних завдань, завчасно поставлених представниками топових інноваційних підприємств та місцевих органів влади. Операційним співорганізатором Конкурсу виступає YEP Incubators - перша в Україні мережа академічних бізнес-інкубаторів. Команди-переможці будуть залучені постановниками завдань до проходження практики на підприємстві для впровадження знайденого рішення, на партнерських умовах з командою розробників, а також отримають додатково призи за різними номінаціями від партнерів та спонсорів Форму.

Для надсилання заявок на участь у заходах Форуму та отримання детальної інформації звертайтеся за адресою: Україна, м. Київ, Броварський пр-т., 15, м. “Лівобережна”, ТОВ “Міжнародний виставковий центр”: тел.: +38 044 201-11-44, 206-87-17, 201-11-74 ,

e-mail: [email protected];www.innovationmarket.com.ua; http://battlevnz.innovationmarket