Третій український газовий форум

Дата проведення Початок: 2017-10-11
Кінець: 2017-10-12
Місце проведення готель «Інтерконтиненталь», м. Київ, вул. Велика Житомирська, 2-A
Організатор Громадська організація «Експертна рада з питань розвитку газової промисловості та ринку природного газу», ТОВ «Грант Торнтон Україна» та ТОВ «Нафтогазбудінформатика», за партнерства громадської організації «DiXi Group»
Опис

Захід відбудеться 11 – 12 жовтня 2017 року в Києві під егідою Європейської асоціації енерготрейдерів (EFET), за підтримки компанії «ICIS», Комітету з питань ПЕК, ядерної політики та ядерної безпеки ВРУ та Міністерства енергетики та вугільної промисловості України.
 
Цього року у Великій залі готелю «Інтерконтиненталь» вже втретє Форум збере широке коло представників іноземних та українських газових компаній, світової експертної спільноти, регуляторних органів країн ЄС, європейських та американських бізнесових кіл, широкої громадськості, а також фахівців Єврокомісії та Енергетичного Співтовариства, щоб виробити рішення, які полегшать просування газового ринку України на шляху європейської інтеграції.
 
На цій уже традиційній, центральній газовій конференції року  учасники та гості матимуть змогу отримати неупереджену об’єктивну відповідь на запитання «Який же ринок ми створили?» і що потрібно робити далі.
 
На учасників очікують гарячі фахові дискусії, оцінки та прогнози вітчизняних та іноземних експертів, актуальні меседжі «полісімейкерів». Проект програми та умови участі – на сайті http://www.ukrgasforum.org.
 
Форум – є  прекрасною можливістю для прояснення позиції всіх зацікавлених сторін, для досягнення тісного неформального спілкування зарубіжних та вітчизняних учасників.