MiningWorld Ukraine 2017

Дата проведення Початок: 2017-10-11
Кінець: 2017-10-13
Місце проведення виставковый центр «КиївЕкспоПлаза» (м. Київ, вул. Салютна, 2-Б).
Організатор провідний виставковий оператор України ДП "Прем'єр Експо" (ITE GroupPlc). Генеральний партнер - KAI (KrivbasAcademInvest). За підтримки - Міністерства енергетики та вугільної промисловості України, а також Державної служби геології та надр України.
Опис

Кращі вітчизняні та світові виробники представлять всі найефективніші технології, сучасне обладнання та техніку для розвитку і модернізації гірничодобувної галузі. Захід відвідають провідні фахівці, керівники і власники найбільших підприємств, представники державного сектора гірничодобувної промисловості України та інших країн.

 MiningWorld Ukraine представить технології, обладнання та техніку для видобутку і збагачення всього, що тільки знаходиться в надрах.

Традиційно, для зручності учасників і відвідувачів виставка розділена на тематичні розділи:

1) гірниче машинобудування;
2) кар'єрна і спеціальна техніка;
3) бурова, прохідницька техніка, дробильно-сортувальне устаткування;
4) машини та обладнання для переміщення і транспортування корисних копалин;
5) насосне, компресорне обладнання і гідравліка;
6) обладнання і технології для пошуку, видобутку, збагачення, переробки корисних копалин;
7) системи автоматизації процесів;
8) комплектуючі, запчастини, матеріали, ГТВ, спецшини, масла, рідини;
9) обладнання і засоби для забезпечення безпеки гірничих робіт;
10) будівельні технології в гірничій справі.

У дні роботи виставки пройде насичена програма ділових зустрічей з відвідувачами, які цікавляться ресурсами мінерально-сировинної бази України та гірничодобувної галузі, а також ряд заходів: Всеукраїнський круглий стіл «Актуальні питання надрокористування». Форум надрокористувачів України "Надра України. Проблеми розвитку". *

В програмі можливі зміни та доповнення. MiningWorld Ukraine служить ефективним інструментом для встановлення партнерських відносин між українськими та міжнародними компаніями, сприяє залученню інвестицій, відкриття нових ринків збуту, розвитку і модернізації гірничодобувної галузі, а значить і економіки держави. Тому виставка завжди проходить за підтримки профільних державних міністерств, відомств і асоціацій України.

Контактна особа організації виставки: Юрій Єршов Тел. +380 44 4968645 вн. 254
Email: [email protected]