МІЖНАРОДНА НАУКОВО-ТЕХНІЧНА КОНФЕРЕНЦІЯ МОЛОДИХ ВЧЕНИХ GeoTerrace-2016

Міжнародна науково-технічна конференція молодих вчених GeoTerrace-2016

Дата проведення Початок: 2016-12-15
Кінець: 2016-12-17
Місце проведення «Львівська політехніка» м. Львів, вул. Карпінського 6, 2-й н. к., кім. 501
Організатор Національний університет «Львівська політехніка»
Опис

Шановні колеги!

Запрошуємо Вас взяти участь в роботі міжнародної науково-технічної конференції молодих вчених «GeoTerrace-2016», яка проходитиме з 15 по 17 грудня 2016 року в Інституті геодезії Національного університету «Львівська політехніка» (Львів, Україна).

Для участі в конференції запрошуються молоді науковці, інженери, спеціалісти, експерти, бізнесмени та фахівці геодезичної галузі, яким на момент проведення конференції (15 грудня 2016) не виповнилось 35 років (хоча б один із авторів матеріалів повинен задовольняти цей віковий критерій).

Метою конференції є обмін науковими ідеями та досвідом в галузях геодезії, геодинаміки, моніторингу, фотограмметрії, картографії, ГІС, землеустрою, кадастру територій, оцінки нерухомості, а також використання геоінформаційних технологій в екології та туризмі.

У період проведення конференції буде діяти виставка обладнання і програмних продуктів. Запрошення для участі у виставці отримали фірми, які спеціалізуються в розробках ГНСС та ГІС – технологій та безпілотних літальних апаратів (БПЛА).

«GeoTerrace-2016» є унікальною платфор-мою для пошуку наукових партнерів, зародження і обміну науковими ідеями та активного професійного спілкування молодих вчених.

Робочими мовами конференції є українська, англійська, польська, чеська та російська.

На пленарному засіданні передбачається заслу-хати доповіді програмного та концептуального характеру, які стосуються тематики конференції. Обсяг доповіді до 20 хв. На секційних засіданнях будуть заслухані доповіді обсягом до 10 хв.

Для бажаючих виголосити доповідь необхідно підготувати презентацію у форматі Місrosoft Power Point 2003.
Учасникам, які не зможуть прибути на конференцію буде надано можливість представити свої матеріали он-лайн (у формі вебінару, відео-конференції, інтернет-телефонії тощо). Детальна інформація щодо представлення доповіді он-лайн буде розміщена на сайті http://satnet.lp.edu.ua/conference/.

Також учасники конференції можуть презенту-вати свої матеріали на постерах (плакатах формату А1). Вміст та дизайн постера є довільним, проте він повинен містити основні положення Ваших матеріалів: імена авторів, назву, тези, формули, діаграми, ілюстрації тощо. Верхня частина постера повинна містити інформацію про вашу організацію (назву та емблему, контактні дані тощо). Наполегливо просимо Вас не використовувати одноколірних, градієнтних та інших фонів, а також інших декоративних елементів, які збільшують вартість друку. Оргкомітет конференції роздрукує Ваші постери та підготує їх до презентації.

Участь в міжнародній науково-технічній конфепенції молодих вчених «GEOTERRACE-2016» є безкоштовною!!!

КОНТАКТНІ ОСОБИ:
Ігор Савчин, к.т.н., секретар «GeoTerrace-2016» тел.: +38 (097) 143-78-58
Віктор Лозинський, відповідальний за збір та підготовку матеріалів тел.: +38 (093) 845-00-35
Соломія Досин, відповідальна за реєстрацію учасників тел.: +38 (099) 925-01-10 

Запрошення.