2013-04-30

Зустріч Міністра Олега Проскурякова з Віце-президентом компанії "Шелл" в Україні Грехемом Тайлі

29 квітня 2013 року в Мінприроди України відбулась зустріч Міністра екології та природних ресурсів України Олега Проскурякова з Віце-президентом компанії «Шелл» в Україні Грехемом Тайлі.

З української сторони на зустрічі були присутні: радники Міністра – Гончарук Л.М., Ігнащенко В.А., заступник Голови Державної служби геології та природних ресурсів України – Радованов С.В., ректор Державної екологічної академії - Бондар О.І., Голова Національної акціонерної компанії «Надра України» - Пономаренко В.О.

Сторони обговорили подальші аспекти роботи компанії "Шелл" на території України. Зокрема, кроки, спрямовані на реалізацію Угоди про розподіл продукції у межах ділянки «Юзівська».

Міністр Олег Проскуряков висловив подяку компанії за активну участь у міжнародному форумі «Довкілля для України» та наголосив на тому, що такі екологічні проекти є невід`ємною частиною збереження довкілля, за допомогою яких нам вдасться покращити якість життя своїх громадян, забезпечити процвітання прийдешніх поколінь.

Міністерство екології та природних ресурсів України