2018-07-04

Журнал «Мінеральні ресурси України» бере участь в оцінюванні у базі ICI Journals Master List

Щорічно Index Copernicus залучає наукові журнали до участі у процесі оцінки наукових журналів у міжнародній індексаційній базі  ICI Journals Master List. Журнал «Мінеральні ресурси України», видавником якого є УкрДГРІ, 3 липня 2018 року подав заявку на параметричну оцінку для отримання ICV (Index Copernicus Value) за 2017 рік. Оцінка журналу здійснюватиметься за понад 100 показниками і результат буде отримано восени.

За інформацією Index Copernicus, станом на сьогодні у цій наукометричній базі зареєстровано понад 44 тисячі журналів. У той же час, Вікіпедія повідомляє про 30 тисяч зареєстрованих в Index Copernicus журналів.

Журнал “Мінеральні ресурси України в Index Copernicus – за посиланням https://journals.indexcopernicus.com/search/journal/issue?issueId=all&journalId=46645

Журнал заснований 1994 року, в ньому висвітлюються сучасні проблеми формування бази мінерально-сировинних ресурсів держави, міститься науковий та практичний розгляд усього спектра сучасних доробок, подій та нововведень у геологічній галузі України.

Передплатний індекс журналу «Мінеральні ресурси України»  – 48336