2018-02-08

Збори в УкрДГРІ до ювілею Геологічної служби України

7 лютого в Українському державному геологорозвідувальному інституті відбулося урочисте зібрання, присвячене 100-річчю Геологічної служби України.

Директор УкрДГРІ Сергій Гошовський привітав колектив з ювілеєм: «100 років для геології – це мить. Це роки дискусій та уточнень істини. За сто років міняється чотири покоління людей. А у нашому колективі багато тих, хто працює в геології 10, 20, 30 і понад 50 років!.. Людина повинна бути не просто присутньою в геології, а й залишати вагомий слід. І саме тому ми сьогодні вручаємо вам нагороди за ваш значний внесок у геологію, за вагому творчу працю».

Відтак, за багаторічну самовіддану працю, високий професіоналізм, визначні досягнення в науково-дослідній і виробничо-господарській діяльності та у зв’язку зі 100-річчям Геологічної служби України, працівників УкрДГРІ нагороджено відомчою заохочувальною відзнакою – медаллю «До 100-річчя Державної служби геології та надр України», Почесними грамотами Державної служби геології та надр України та УкрДГРІ, цінними подарунками.

Фотогалерея