2013-12-24

Відбулось чергове засідання колегії Державної служби геології та надр України

24 грудня 2013 року в Державній службі геології та надр України відбулось чергове засідання колегії Держгеонадр України.

У засіданні колегії взяли участь керівники підприємств та організацій, які входять до сфери управління Держгеонадр України та працівники центрального апарату Держгеонадр України.

Під час засідання було розглянуто такі питання:

1. Результати роботи Управління з надання надр у користування та стан надходження коштів до державного бюджету за надання та продовження спеціальних дозволів на користування надрами за 10 місяців 2013 року.

2. Результати роботи підприємств державного сектору економіки, що належать до сфери управління Держгеонадр України за 9 місяців 2013 року.

3. Аналіз переліку об’єктів державної власності, що належать до сфери управління Держгеонадр України щодо можливості їх приватизації.

4. Результати роботи Фінансово-економічного управління за 10 місяців 2013 року.

5. Результати роботи органів державного геологічного контролю Держгеонадр України за 10 місяців 2013 року.

6. Висвітлення результатів проведеної роботи із запобігання та протидії корупції в системі Держгеонадр України за 10 місяців 2013 року.

7. Стан підготовки підприємств, установ, організацій, що входять до сфери управління Держгеонадр України до безаварійної роботи в осінньо-зимовий період 2013-2014 років.

Державна служба геології та надр України