2015-08-12

ПАТ «Кривбасзалізрудком» взято в експлуатацію новий горизонт

Фахівці Криворізького гірничопромислового територіального управління Держгірпромнагляду взяли участь у проведенні комісійного прийому в експлуатацію нового горизонту по відпрацюванню природно-багатих руд у поверсі 1390-1465 м шахти «Родіна» ПАТ «Кривбасзалізрудком».

На засіданні члени комісії ознайомились з включеними у перший пусковий комплекс гірничокапітальними  виробками, механічним та енергетичним обладнанням, що забезпечить підтримку потужності виробництва, безпечні умови праці та   безаварійну   роботу.

Учасникам засідання були представлені системи повітряпостачання, водопостачання та електропостачання гірничих робіт. Обговорили забезпечення електроосвітлення, захисти водного та повітряного басейнів, налагодження зв’язку і сигналізації, систем протипожежного захисту.

Сам прийом горизонту проводився безпосередньо на виробничих дільницях нового дробильно-дозаторного комплексу першої черги добувного 1390 горизонту.

Довідка:

Родовище шахти «Родіна» ПАТ «Кривбасзалізрудком» розташовано в Саксаганському районі м.Кривого Рогу  Дніпропетровської області.

Проектна потужність шахти складає 2400 тис.тн. товарної руди в рік із змістом заліза Fe=59,18%. Потужність  першого  пускового  комплексу,  що вводиться 2000 тис.тн. сирої залізної руди у рік.