2018-03-30

Урочисті збори, присвячені Дню Геолога

29 березня в УкрДГРІ відбулися урочисті збори, присвячені професійному святу – Дню Геолога.

Вітаючи колектив, директор УкрДГРІ Сергій Гошовський сказав: «Геолог – одна з найважливіших професій. Вам притаманний високий професіоналізм, глибокі знання, відданість справі, ентузіазм і віра в успіх. Ці важливі якості ви не втратили і сьогодні, коли влада не знає, що таке День Геолога і для чого ця професія».

С. Гошовський побажав колегам надії, успіхів, терпіння і висловив впевненість, що незважаючи на перепони і складнощі, геологія буде розквітати, і почнеться це саме з науково-дослідних робіт.

За досягнуті результати в науково-дослідній і виробничо-господарській діяльності та в ознаменування Дня Геолога Почесними грамотами Державної служби геології та надр України та УкрДГРІ, подяками нагороджено Наталію Люту, Олену Качалову, Володимира Іконнікова, Анну Хроменкову, Олега Палямара, Тетяну Невмержицьку, Галину Наєлапєа, Аллу Парфенову, Світлану Приходько, Ольгу Марченко, Наталію Тупікову, Надію Когутенко.

Також відомчою заохочувальною відзнакою – медаллю «До 100-річчя Державної служби геології та надр України» були нагороджені Галина Наєлапєа, Наталія Люта, Анатолій Шапран, Світлана Некрасова, Віктор Ніколаєв, Юрій Войтенко, Олександр Шевченко, Валерія Плужнікова, Петро Сиротенко, Світлана Сахарук, Марія Белєвцева, Олена Пилипчук, Тетяна Древіна, Світлана Марченко, Галина Виговська, Ярослав Цимбалюк, Лариса Коваленко, Олексій Зур‘ян.

Фотографії с заходу можна подивитися у Галереї. Автор фото – Олег Палямар, УкрДГРІ.