2018-01-24

Укргазвидобування запрошує до співпраці за напрямком оренди МДКС

З метою нарощування видобутку природного газу на власних родовищах ПАТ «Укргазвидобування» планує взяти в оренду орієнтовно 70 малодожимних компресорних станцій (МДКС). Ці компресорні агрегати дозволять дослідити технологічні параметри роботи свердловин та у подальшому закупити МДКС з найоптимальнішими технічними рішеннями та найраціональнішими технологічними параметрами роботи. Вищезгаданий захід дозволить стабілізувати та підвищити видобуток природного газу з групи низьконапірних свердловин до моменту придбання нових МДКС.

Як МДКС розглядають повністю автономні компресорні агрегати, які будуть встановлені після вузла входу свердловин на УКПГ, а також на гирлах свердловин, де здійснюють видобуток відповідні газопромислові управління Товариства.

У випадку зацікавленості Вашого підприємства щодо надання послуг з оренди МДКС, прохання надсилати стисле резюме про компанію, парк наявних компресорних агрегатів, вартість та можливий строк оренди на електронну адресу: [email protected]. Для отримання детальнішої інформації звертатися за телефоном: (044) 461-27-48, контактна особа – Шикін Костянтин Сергійович.