2017-04-06

Укргазвидобування започаткувала масштабний освітній проект

Найбільша в Україні газовидобувна компанія – ПАТ «Укргазвидобування» – започаткувала масштабний освітній проект у навчальних закладах Київської, Полтавської, Харківської та Івано-Франківської областей.

Провідні фахівці та топ-менеджери компанії проводять публічні лекції для студентів профільних навчальних закладів та школярів про розвиток української газовидобувної галузі і важливість побудови енергонезалежності України.

Перший етап проекту присвячений Дню Геолога (2 квітня). У період з 15 березня по 15 квітня провідні фахівці компанії розповідають молоді про видобуток газу та нафти в Україні.

Для більш фахової аудиторії представники ПАТ «Укргазвидобування» презентують сучасні технології та методи пошуку вуглеводнів, які використовує компанія для досягнення амбітної програми зі збільшення видобутку газу до 20 млрд м3 в 2020 році.

У проекті приймає участь Київський інститут геології, Полтавський Технічний Університет ім. Кондратюка, Івано-Франківський університет нафти та газу, Харківський університет ім. Каразіна, школи м. Києва та Київської області.