2018-11-19

Укргазвидобування провело регіональну зустріч з постачальниками UGV Technology Day Poltava

З метою залучення національних виробників до виконання замовлень найбільшої газовидобувної компанії України 15 листопада у Полтаві представники Укргазвидобування презентували заплановані закупівлі на 2019 рік.

Юрій Нагорняк, директор з видобутку, розповів про виробничі плани компанії та пов’язані із цим потреби у сервісних послугах, зокрема операції з інтенсифікації видобутку та капітального ремонту свердловин. Також було озвучено плани на 2019 рік щодо закупівель у напрямку буріння, таких як буріння свердловин зовнішніми підрядниками, закупівля обсадних труб, послуг з цементування та ін.

Михайло Мачужак, головний геолог, озвучив потреби у закупівлі робіт та послуг за напрямком геології та геофізики для філії ГПУ «Полтавагазвидобування», яка має на своєму балансі 49 спецдозволів на користування надрами.

Михайло Братах, начальник відділу збору, підготовки та транспортування вуглеводнів, презентував плани розвитку об'єктів збору, підготовки та транспортування вуглеводнів для потреб філії ГПУ «Полтавагазвидобування» та пов’язані із цим закупівлі.

Віктор Хруленко, директор управління з переробки газу та газового конденсату, в свою чергу розповів потреби свого підрозділу в послугах та обладнанні, що пов’язані з переробкою нафтопродуктів і комерційною діяльністю.

На заході також було озвучено основні аспекти закупівельних процедур та вимоги, яким мають відповідати наші майбутні підрядники.

Дякуємо усім присутнім за інтерес до нашої діяльності та сподіваємося на майбутню співпрацю.

До Вашої уваги презентації за кожним напрямком:

Буріння та сервісні послуги
Наземна інфраструктура
Геологорозвідка і Геофізика
Downstream активи
Досягнення та плани закупівель