2018-03-29

УкрДГРІ взяв участь у Ярмарку вакансій

27 березня 2018 р. Український Державний геологорозвідувальний інститут взяв участь в Ярмарку вакансій виробничих організацій та наукових установ для студентів Навчально-наукового інституту «Інститут геології» Київського національного університету імені Тараса Шевченка та Коледжу геологорозвідувальних технологій.

Відділ кадрів УкрДГРI організував підготовку до цього заходу – розробив та виготував презентаційні матеріали, визначив імовірні вакансії, на які буде запрошено молодих фахівців. Особливу увагу було приділено можливості запрошення студентів останнього курсу на виробничу практику до УкрДГРІ.

Безпосередньо на запитання студентів під час проведення Ярмарку вакансій відповідали керівники відділів Сергій Кочетков та Олексій Зур’ян. Більша частина запитань студентів стосувалася гарантій забезпечення соціального пакета на підприємстві, перспектив навчання в аспірантурі УкрДГРІ, кар’єрного росту й заробітної плати. На інші запитання щодо кадрової політики інституту відповів провідний інженер з організації праці Ірина Савенко.

На сьогодні Київський національний університет імені Тараса Шевченка – єдиний вищий навчальний заклад в Україні, де в межах спеціальності «Науки про Землю» навчають фахівців з усіх геологічних спеціальностей на всіх рівнях підготовки: від молодших спеціалістів і бакалаврів до магістрів. Університет готує геологів, геофізиків, гідрогеологів, геохіміків, мінералогів, петрографів, гемологів, фахівців з геології нафти й газу, геоінформатики, економічної геології тощо. А також фахівців за освітньо-професійними програмами «Геоінформаційні системи та технології» й «Оцінка землі та нерухомого майна» у межах спеціальності «Геодезія та землеустрій».