2008-04-08

Україна. В театрі ім. Івана Франка відбулося урочисте святкування Дня геолога

4 квітня 2008 року в Національному академічному драматичному театрі імені Івана Франка відбулося урочисте святкування у дружній родині геологів, картографів та геодезистів з нагоди професійного свята – Дня геолога. Також вітали Державну геологічну службу з ювілеєм – 90-річчям від дня її заснування. Театральну залу наповнили працівники та ветерани геологічної галузі, представники наукових та навчальних закладів.

Міністр охорони навколишнього природного середовища Георгій Філіпчук привітав іменинників і "винуватців" свята, згадав людей, які формували геологічну політику України і зачитав привітання від Прем’єр-міністра України Юлії Тимошенко: ”Країна і я особисто пишаємося вами, людьми, які не зважаючи на дощ, сніг, спекоту та інші природні негаразди працюють на благо Держави”.

Серед нагороджених Подякою Прем’єр-міністра України і грамотами - Ю. Ємельянов (СхідДРГП), О. Зур’ян (УкрДГРІ), В. Морозов (“Південекогеоцентр”) та інші.

Голова Держгеолслужби Дмитро Мормуль у своєму виступі запевнив, що зробить усе можливе, аби зберегти і примножити здобутки геологів за попередні 90 років та гідно продовжити справу їхнього життя.

По закінченню урочистої частини талановиті актори театру подарували іменинникам виставу “За двома зайцями”.

Продуктивний горизонт