2017-10-12

Участь Держгеонадр у Третьому українському газовому форумі «Який ринок ми створили?»

Перший заступник Голови Державної служби геології та надр України Микола Фощій взяв участь у Третьому українському газовому форумі «ЯКИЙ САМЕ РИНОК МИ СТВОРИЛИ».

Тема доповіді Миколи Фощія стосувалась питань щодо аукціонів та відкриття геологічної інформації, оприлюднення ліцензій на розвідку і видобуток, угод про розподіл продукції та шлях до нових інвесторів.

Захід проходить 11 - 12 жовтня 2017 року у Києві за підтримки Європейської федерації енергетичних трейдерів (EFET), Комітету з питань паливно-енергетичного комплексу, ядерної політики та ядерної безпеки Верховної Ради України та Міністерства енергетики та вугільної промисловості України.

На форумі зібралось широке коло представників іноземних та українських газових компаній, світової експертної спільноти, регуляторних органів країн ЄС, європейських та американських бізнесових кіл, широкої громадськості, а також фахівців Єврокомісії та Енергетичного Співтовариства, щоб виробити рішення, які полегшать просування газового ринку України на шляху європейської інтеграції.