2013-11-20

У Варшаві пройшла Міжнародна конференція «Shale Gas as a Bridge Energy Carrier from Fossil Fuels to Green Energy»

11 – 14 листопада 2013 року в м. Варшава (Польща) Українська делегація з представників підприємств, що входять до сфери управління Держгеонадр України, взяла участь у Міжнародній конференції «Shale Gas as a Bridge Energy Carrier from Fossil Fuels to Green Energy», організованій Польським геологічним інститутом спільно з Асоціацією геологічних служб Європи. Метою конференції був розгляд ключових питань вивчення ресурсів сланцевого газу, створення платформи для огляду екологічних аспектів розвідки та експлуатації покладів сланцевого газу, а також інших суспільно-значимих питань, які нині є на порядку денному Європейського Парламенту.

Під час заходів Міжнародної конференції представники української делегації ознайомилися із сучасн.

Міжнародні конференції такого рівня, як «Shale Gas as a Bridge Energy Carrier from Fossil Fuels to Green Energy», періодично проводяться для керівників провідних нафтогазових компаній світу, урядових кіл, відповідальних за формування енергетичної стратегії країн, що є найбільшими споживачами природних вуглеводнів, в тому числі геологічних служб, представників банківської сфери, міжнародних організацій та професійних асоціацій у сфері нафтогазового комплексу світу.

Участь делегації України у роботі конференції сприяла подальшій орієнтації геологорозвідувальних робіт на вивчення нетрадиційних джерел енергії та забезпечення прискореного зростання балансу запасів і ресурсів природного газу в Україні.

Міжнародна конференція «Shale Gas as a Bridge Energy Carrier from Fossil Fuels to Green Energy» дала можливість обговорити перспективи співробітництва між компаніями нафтогазового комплексу України та інших країн світу.

Державна служба геології та надр України