2018-04-18

У Держгеонадрах стартував І тур щорічного Всеукраїнського конкурсу «Кращий державний службовець»

18 квітня в Держгеонадрах стартував І тур щорічного Всеукраїнського конкурсу «Кращий державний службовець». За перемогу в номінаціях "Кращий керівник" та "Кращий спеціаліст" боряться 5 представників Державної служби геології та надр України.

Захід відкрив тимчасово виконуючий обов’язки Голови Держгеонадр Олег Кирилюк. Він наголосив, що метою конкурсу є зростання професіоналізму, відкритості та підвищення авторитету державної служби шляхом узагальнення досвіду роботи кращих державних службовців.

«У Держгеонадрах повинні зростати професіонали, які будуть відкриті, інституційно спроможні до державної служби. Адже підвищення авторитету Держгеонадр повинно зростати шляхом узагальнення досвіду роботи кращих державних службовців. Це необхідний захід, який стимулює розвиток й удосконалення професійних якостей наших співробітників». 

Протягом дня конкурсанти будуть виконувати комплексний тест на знання Конституції України, законодавства про державну службу, специфіки функціональних повноважень державного органу, посадових обов’язків державного службовця. Розв’язуватимуть   ситуативні завдання, складатимуть діловий документ та на основі презентації продемонструють володіння персональним комп’ютером.

Довідково: Цьогоріч у І турі Конкурсу взяли участь 5 державних службовців, зокрема 2 – в номінації «Кращий керівник» і відповідно 3 – в номінації «Кращий спеціаліст».