2017-05-18

Кадрові призначення у Державній службі геології та надр України

 Сьогодні Кабінет Міністрів України видав кілька кадрових розпоряджень за підписом Прем’єр-міністра України Володимира Гройсмана. 

Отже, 

№ 316-р - призначити Фощія Миколу Васильовича першим заступником Голови Державної служби геології та надр України з дати початку фактичного виконання ним посадових обов’язків строком на п’ять років з оплатою праці відповідно до законодавства, встановивши випробування строком на три місяці.

№ 317-р призначити Кирилюка Олега Васильовича заступником Голови Державної служби геології та надр України з дати початку фактичного виконання ним посадових обов’язків строком на п’ять років з оплатою праці відповідно до законодавства, встановивши випробування строком на три місяці.

№ 320-р - визнати таким, що втратило чинність, розпорядження Кабінету Міністрів України від 23 січня 2015 р. № 43 “Про тимчасове покладення виконання обов’язків Голови Державної служби геології та надр України на Бояркіна М. О.”.

№ 321-р - покласти тимчасово, до призначення в установленому порядку Голови Державної служби геології та надр України, виконання обов’язків Голови зазначеної Служби на заступника Голови Державної служби геології та надр України Кирилюка Олега Васильовича.