2017-12-07

Про оприлюднення проекту постанови КМУ «Про затвердження Порядку розпорядження геологічною інформацією"

ПОВІДОМЛЕННЯ про оприлюднення проекту постанови Кабінету Міністрів України «Про затвердження Порядку розпорядження геологічною інформацією, внесення змін до деяких постанов Кабінету Міністрів України та визнання такою, що втратила чинність, постанову Кабінету Міністрів України від 13 червня 1995 р. № 423»

Проекту постанови Кабінету Міністрів України «Про затвердження Порядку розпорядження геологічною інформацією, внесення змін до деяких постанов Кабінету Міністрів України та визнання такою, що втратила чинність, постанову Кабінету Міністрів України від 13 червня 1995 р. № 423».doc (76 Кб)

Порівняльна таблиця.doc (55 Кб)

Повідомлення про оприлюднення проекту постанови Кабінету Міністрів України «Про затвердження Порядку розпорядження геологічною інформацією, внесення змін до деяких постанов Кабінету Міністрів України та визнання такою, що втратила чинність, постанову Кабінету Міністрів України від 13 червня 1995 р. № 423».doc (29 Кб)

АНАЛІЗ РЕГУЛЯТОРНОГО ВПЛИВУ  проекту постанови Кабінету Міністрів України «Про затвердження Порядку розпорядження геологічною інформацією, внесення змін до деяких постанов Кабінету Міністрів України та визнання такою, що втратила чинність, постанову Кабінету Міністрів України від 13 червня 1995 р. № 423».doc (134 Кб)