2017-07-21

Представники Укргазвидобування узяли участь у масштабному українсько-білоруському бізнес-форумі

Для Укргазвидобування ця п'ятниця видалася плідною – наші представники на чолі з Олегом Прохоренком узяли участь у масштабному українсько-білоруському бізнес-форумі. Співробітництво УГВ з білоруськими компаніями, які мають світовий досвід у сфері інтенсифікації видобутку, є ключовим для збільшення видобутку.

«Белоруснефть» – компанія, яка перемогла у висококонкурентному тендері на ProZorro потужних світових гравців і виконує для УГВ операції з гідророзриву пласту.

«Про якість роботи білорусів свідчить така цифра – фактичний видобуток після низки ГРП перевищив плановий показник на 112%! Тобто ця технологія довела свою високу ефективність. Вийшовши на добовий видобуток 42,1 куб. м, УГВ у 2017 році розрахунково наростило приблизно 530 млн куб. м блакитного палива.

Це дозволяє нам упевнено прогнозувати приріст 600 млн кубометрів у 2017 році. Тому ми зацікавлені у подальшій співпраці з компанією «Белоруснефть», зокрема у сфері сейсміки та буріння і сьогодні підписали Меморандум про співпрацю», – зазначив Голова Правління ПАТ «Укргазвидобування» Олег Прохоренко.