2015-05-26

Представники ТОВ «Ені Україна» представили результати проведених досліджень

У Державній службі геології та надр України 21 травня 2015 року представники ТОВ «Ені Україна» генеральний директор Луїджі Барберіс, генеральний директор ТОВ «Західгазінвест» Стефано Санті та головний геолог відділу пошуку та розвідки нетрадиційних вуглеводневих систем Альда Мутоні представили результати оновленого геологічного дослідження ліцензійних ділянок у Львівській і Волинській областях.  

Відкриваючи зустріч тимчасово виконуючий обов’язки Голови Держгеонадр України Микола Бояркін наголосив на важливості реалізації проекту ТОВ «Ені Україна» для розвитку геологічного вивчення українських надр, а також зазначив, що Держгеонадра України завжди відкриті для спілкування та реалізації спільних взаємовигідних проектів.

Альда Мутоні представила фахівцям Держгеонадр України, Державної комісії України по запасах корисних копалин, Державного геофізичного підприємства «Укргеофізика», Українського державного геологорозвідувального інституту, Публічного акціонерного товариства «Національна акціонерна компанія «Надра України» презентацію про стратегію реалізації проекту ТОВ «Ені Україна» у Львівсько-Волинському регіоні.

Під час зустрічі пані Альда ознайомила присутніх з досвідом вивчення нетрадиційних родовищ у європейських країнах, зокрема у Польщі, а також розповіла про проведені дослідження, які використовувались для визначення потенціалу сланцевих горизонтів за допомогою програми моделювання нафтогазоносних систем. Також була продемонстрована карта із зазначенням найбільш перспективних зон та підготовлена оцінка можливих геологічних та технічних ризиків при реалізації проекту.  

Учасники зустрічі обговорили актуальні проблеми реалізації проекту та відмітили високий геолого-технічний рівень і професіоналізм фахівців ТОВ «Ені Україна» у вирішенні геологорозвідувальних завдань в західному регіоні України.