2005-09-09

Працівникам нафтової, газової та нафтопереробної промисловості України

Щиро вітаю робітників та інженерно-технічних працівників нафтогазового комплексу з професійним святом - Днем працівників нафтової, газової та нафтопереробної промисловості.

Ваша злагоджена та високопрофесійна діяльність упродовж десятиліть забезпечує ритмічну роботу національної економіки, сприяє розбудові Української держави, формує надійний енергетичний фундамент  економічного зростання, а головне - несе тепло й затишок в оселі співвітчизників.

Соціально-економічна стабільність нашої держави та її конкурентоспроможність на світових ринках визначальною мірою залежать від результативної діяльності підприємств нафтогазового і всього паливно-енергетичного комплексу, від готовності до впровадження інноваційних науково-технічних розробок і проектів, кінцевою метою яких є перехід від енергозатратних до енергозбережних технологій, бережливого ставлення до надр і охорони довкілля.

Верховна Рада України й далі неухильно працюватиме над ефективним законодавчим забезпеченням функціонування української енергетики, над створенням енергоефективної економіки держави та вирішенням першочергових соціальних потреб працівників нафтогазового комплексу.

Бажаю вам і вашим родинам міцного здоров'я, святкового настрою, плідної праці в ім'я заможного життя українського народу.

Голова Верховної Ради України Володимир ЛИТВИН.