2017-06-23

Повідомлення щодо установчих зборів для формування складу ГР при Держгеонадрах

З метою налагодження ефективної взаємодії з громадськістю, відповідно до Закону України «Про центральні органи виконавчої влади» та постанови Кабінету Міністрів України від 03.11.2010 № 996 «Про забезпечення участі громадськості у формуванні та реалізації державної політики» заплановано провести установчі збори для формування складу Громадської ради при Держгеонадрах (далі – Громадська рада) 07 серпня 2017 року об 11 годині за адресою: м. Київ,  вул. Ежена Потьє,16.

До складу Громадської ради можуть бути обрані представники громадських об’єднань, релігійних, благодійних організацій, творчих спілок, професійних спілок та їх об’єднань, асоціацій, організацій роботодавців та їх об’єднань, недержавних засобів масової інформації (далі – інститути громадянського суспільства), які зареєстровані в установленому порядку і провадять діяльність на території України.

До складу Громадської ради можуть бути обрані представники інститутів громадянського суспільства, які провадять свою діяльність у сфері, що пов’язана з діяльністю Державної служби геології та надр України, та в статуті (положенні) яких визначені відповідні цілі і завдання діяльності.
Інститут громадянського суспільства незалежно від своєї організаційної структури та наявності місцевих осередків (відокремлених підрозділів, філій, представництв, місцевих організацій тощо) для участі в установчих зборах делегує одного представника, який одночасно є кандидатом на обрання до складу громадської ради.

Членство в громадській раді є індивідуальним.

Детальніше.